Dennis Laureijs Communicatie

Diensten

Bij Turbo Koerierdienst staat het snel en veilig bezorgen van uw pakketten voorop. Het motto van ons bedrijf is daarom ook: "altijd op tijd!" Momenteel staan wij met 4 bedrijfswagens en 5 werknemers 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om dit te garanderen. Recentelijk hebben wij zelfs ons wagenpark uitgebreid met een Volkswagen Caddy met koel- en vries mogelijkheid tot -18 graden Celsius! Dit om u als klant een nóg breder pakket aan diensten te kunnen leveren.

Wij hebben drie punten hoog in vaandel staan: kwaliteit, scherpe prijzen en flexibiliteit! Met betrouwbare chauffeurs en chauffeuses zorgen wij er direct voor dat uw urgente zending naar elk gewenst adres in Europa vervoerd kan worden. Hierbij kunt u er zeker van zijn dat uw zending in goede handen is, ook als er opdrachten zijn die in de avond of nacht gereden moeten worden.

Wij werken altijd met vaste tarieven per kilometer, hierdoor komt u niet voor ongewenste en onverwachte kostenposten te staan. Ook werken wij met de beste routeplanners en nieuwste navigatiesystemen, zowel nationaal als internationaal, zodat u gegarandeerd bent van het juiste aantal gereden kilometers.

Probeer ons! Bel of e-mail gerust eens voor een vrijblijvende offerte of spoedklus!